Till olika:

Standard

Hanna och pappa:
De skrev om bandy i DN idag, ifall ni inte såg det. Favoritdelen är nog: “redan efter två minuter försvann en av måldomarna i en vak”.

Emilie:
Låter det här bekant: ska om en halvtimme träffa Emily, som är doktorand, och dra runt till second-hand butiker ett tag. Det är kallt, men snön smälter bort nästan direkt.
Det är precis som i Göteborg, med andra ord; jag kunde lika gärna ha stannat hemma. Enda skillnaden är väl att den här Emily har bil och att det är mormonerna, och inte frälsningsarmén (1) eller saronkyrkan, som har second-hand butikerna.
(När du hämtade min keramikdinosaur, fick du dessutom med dig den där grejen jag gjorde åt Skyman?)

Skyman, Hanne, Martin, andra:
Ska vi köra igång den där palaeontologiboken snart, eller? Det borde gå att ordna om vi t.ex. skypar under helgen? När klockan är åtta på morgonen här så är hen fyra på eftermiddagen hos er, så då borde ju alla vara vakna… På tal om det, lämnade jag det där timrapporteingspappret från studiefrämjandet hos nån av er, eller vet ni om jag sickade in det?

Lin:
Hörde från Isi att ni träffats i veckan. Akta dig bara så att du inte charmas ihjäl av hennes barn! Leon är den farlige av dem, men det är väl värt att lära känna Kilian också, även om det ibland är lite krångligare. Hen kan alla buss- tåg- och tunnelbanelinjer och sådant utantill, till exempel, och är under ytan väldigt kelsjuk.

Allmänt:
Förhoppningsvis ska jag leda tre kurser/diskussionsgrupper/annat i svenska, biologi och Kropotkins “Mutual Aid” på The Free Skool framöver. Inte förrän det blev kallt och tråkigt att gå ut på egen hand tog jag kontakt med dem, och hen jag mailat med verkade oerhört intresserad av allt. Så vi får se.


(1) Eller ska jag säga “svältningsarmén”? Jag är ju trots allt i staden där Joe Hill blev dömd till döden… Läser en biografi över honom just nu, som är riktigt bra!

Advertisements

10 responses »

  1. Befinner mig på kap 4 i boken redan och ser framför mig att jag snart är längre kommen än så…så det är de andra du behöver övertyga. Dvs i denna fråga är jag på din sida helt och fullt.

  2. Hon kan ju omöjligt hitta lika många drömklänningar som jag gör. Känns nästan obehagligt att det går en Emelie på andra sidan jorden och är som mig. För övrigt stavar jag EMELIE, pucko. Skit ska skit ha, som jag brukar säga.

    Har mormoner bättre secondhander är kristna och fråga två, går pengarna till mormonernas frälsningsarbete?

    Om det nu är likadant så tycker jag likaväl du kan komma hem, jag behöver sällskap. Igår förstörde Staffan min drejning och sa “….jaha….” till mig när jag bestämt hävdade att jag GILLADE formen jag drejat fram, jag VILLE ha den så.

    Dessutom har min moderatkompis fött ett barn som löper stor risk att bli moderat själv, en minimoderat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s