Smog

Standard

För tredje dagen i rad tycks det vara så pass mycket smog över stan att man inte kan se bergen på andra sidan… Igår var det svårt att se bergen bakom universitetet, till och med, trots att de bara är ungefär en kilometer bort.

For the third day in a row, there’s so much smog that you can’t see the mountains on the other side of town… Yesterday it was even hard to see the mountains behind the university, which are only about a kilometer away.

Advertisements

4 responses »

    • Nåt sånt är det… Man kan se blå himmel rakt upp, så det är inte direkt molnigt, men nere i dalen är det tjockt. I förrgår var smoggen dessutom lite småbrun, men idag tycks det vara mets vitt. Moln? Dimma? Smog? Lite av varje, säkert.

      • Samma sak händer ju i Göteborg emellanåt, om än inte lika tydligt. I natt hade vi 17 minusgrader här, men det har varit ganska jämnkallt ett tag, så risken för inversion är liten.

      • Har sett det en massa gånger i Jönköping, som är mer gryt-format än Göteborg. Nu är smoggen i alla fall borta här, och man kan se så många berg man vill (inom rimligheternas gräns).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s