Väntat och oväntat

Standard

Två paket väntade på mig när jag kom hem idag.

Ett från mina föräldrar innehållande bland annat lakrits, ballerina-kex, en varm filt, raggsockor, två ursnygga lila tallrikar i form av blad och ett par enorma tekoppar. Tyvärr hade örat gått av på den ena tekoppen under transporten, så för närvarande är det väl mer en snäv skål, men jag ska försöka limma på örat igen när jag hittar bra lim. Dessutom innehöll paketet oväntat programbladet från Bachs juloriatorium, från ett uppförande med Jönköpings Oratoriekör oh instrumentalister ur Göteborg Baroque. Jag gissar att det inte skulle med.

Det andra var från Skyman som skickade lite brädspel (Ticket To Ride och Power Grid), vilka kommer alldeles lagom till en spelkvuall vi eventuellt ska ha i helgen. Lysande! Paket innehöll också bland annat en massa utklipp ur Galagos “Nu driver vi med borgarna” special från några år tillbaka, en en-sidors guide till toki pona (kan du det själv, eller vill du bara att jag ska lära mig det???), en löpsedel med Annie Lööf, och en bild på en animetjej från för mig okänd serie. Dessutom två uppsättningar vykort, en med terrakottasoldaterna i Kina och en från en grotta nånstans i Japan. En blandning av mina saker och saker jag inte vet var de kommer ifrån, med andra ord. Slutligen en hem-inbunden och ännu osprättad version av hans vykort-baserade berättelse “The Adventures of Patrick McNamarra”, som går att ladda ner här.

Fenomenalt, och tusen tack! Ska börja ta med saker jag ska skicka tillbaka till Sverige till jobbet i veckan, så att jag slipper bära en massa tunga saker på samma gång. Labbet ligger bara femtio meter från ett postkontor.

Advertisements

5 responses »

  1. Jag kan det nog hyfsat, skulle jag säga, men jag har inte riktigt rört det sen jul. Planen från början var att skriva ett följebrev på språket, men jag insåg att om jag skulle insistera på det, skulle jag skjuta det på framtiden tills du kom hem igen… (Till mitt försvar vill jag för övrigt anföra att sakerna du faktiskt bad om nog stod för åtminstone 4 av de fem kilo paketet vägde…)

  2. Tror att det jag bad om tar upp ca. 4.8 av 5 kilon, eller nåt. Det enda som jag inte riktigt vet vad det kommer ifrån är den där animetjejen. Vad är det egentligen?

  3. Synd på koppen, alltid lite svårt att packa och filten kanske du hade behövt tidigare nu verkar ju våren vara på väg till Salt Lake City. Pappa hade dubbla programblad och skickade med det ena så att du vet vad vi gör på fritiden, försöker ta del av kulturlivet på olika sätt – den här gången bara pappa dock. Han var helnöjd med föreställningen, de invigde den nya orgeln i samband med detta i Kristine kyrka.

    • Jo, men det går nog limma. Jag kollade inte så noga, men det verkar som att det inte saknas flisor eller nåt, så det borde inte vara några problem.
      Och trots att våren är på väg så är det fortfarande kallt…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s