Hemma men inte utan krångel så klart

Standard

Hemma i ett kokhett Utah nu igen, efter en massa flygande. För omväxlings skulle gick det ganska bra att flyga, men följande undantag:
1. en stor låda med grejer som jag checkat in och betalat extra för har inte anlänt än, och de kunde inte se i sina datorer igår var den var, men jag försäkrades att den var på sin väg och att de kommer leverera den till min dörr när den anländer.
2. Jag glömde ta med ett fomulär som styrker att mitt visa verkligen är giltligt (för att bara ha ett giltligt visa är ju tydligen inte tillräckligt…) så nu måste jag få ett sådant dokument underskrivet igen och inskickat så att allt går som det ska. Borde gå att fixa imorrn eller på måndag när jag går tillbaka till jobbet, så det är inga problem, men onödigt eftersom jag redan har visat. Men precis som det inte går att lita på säkerhetskontrollen på en annan flygplats, går det ju tydligen inte lita på landets egna ambassader.

Träffade min kusin Robin på flygplatsen i Amsterdam. Han skulle med samma plan till Detroit som jag, men jag tappade bort honom i säkerhetskontrollen för jag fick gå åt sidan och ge mitt pass till en annan tjänsteman för att den första tydligen hade glömt att fylla i alla uppgifter eller nåt. Så alltid är det något.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s