Tredje bilen

Standard

Tredje dagen och snart tredje bilen…

hämtade den första i förrgår efter att de kom hit, och redan på väg ner till Museum of Ancient Life i Lehi upptäckte vi att a/cn inte fungerade. Så vi gick på museet och sedan åkte vi tillbaka och bytte den mot en ny…

Sedan söder ut till Ikea och köpte mat, och lagade mat och firade en tidig midsommar med mina vänner här. Igår började vi själva resan till Idaho, och redan när vi åkt i en timme upptäckte John att han glömt sin plånbok hemma hos mig, så det var bara att åka tillbaka. Vi hann sedan komma hela vägen till Brigham City innan det låg ett metallobjekt på vägen som tog sönder delar av underredet av bilen. Försökte byta den i Pocatello, men de ville inte hjälpa oss… men en Ford-återförsäljare kollade på bilen och konstaterade att det var en ansenlig brandrisk, så vi fick köra långsamt och försöka byta bil så snabbt som möjligt.

Så nu ska vi till Jackson i Wyoming och hämta resans tredje bil. Craters of the Moon blev inte av, men nu kanske vi inte brinner upp i alla fall.

Inatt sov vi i Idaho Falls och vi var och kollade på vattenfallen som gett stadens sitt namn:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

2 responses »

  1. Herrgu jag skulle aldrig låna ut nån bil till dig! Tankade du inte fel en gång och pajade hela motorn? Är du säker på att du har körkort?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s